Wat doet Exsyting?

ondernemend rotterdam

Als u een onderneming start of uw bedrijf wilt uitbreiden, dan kunt u krediet aanvragen. Maar banken zijn kritisch en willen wellicht niet het hele bedrag financieren. Een goed onderbouwde financieringsaanvraag vergroot de kans op succes aanzienlijk. En door financieringsbronnen te combineren, bent u niet meer afhankelijk van die ene bank.

Analyse

Wij zijn de ingang voor uw financieringsbehoefte. Wij analyseren uw aanvraag om vervolgens een diagnose te stellen. De output van de diagnose bestaat uit een grondig, meerjarige, financiële analyse. Verder beoordelen wij de kwaliteit van uw bedrijfsplan of businesscase. Wij vragen hiervoor een eenmalige bijdrage van €300,-

mkb rotterdam

Om ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs te ondersteunen bij hun kredietaanvraag, hebben onderwijs en financiële professionals met ervaring in de bankwereld hun krachten gebundeld. Hiermee combineren we actuele theoretisch kennis uit het hoger onderwijs met gedegen praktijkervaring.

stichting leerwerkbedrijf Exsyting

Bij Exsyting analyseren studenten van de Hogeschool Rotterdam in de laatste fase van hun opleiding, onder leiding van financiële professionals uw financieringsaanvraag. Daarmee houden we de prijzen laag en de kwaliteit van ons advies hoog.

Uw financieringsaanvraag optimaliseren?